Scroll to Top

NanoCloth

Nano-white-SVG

VERWARMING GEÏNSPIREERD DOOR DE ZON​!

Nano-black-SVG

NanoCloth

Verwarming m.b.v. de nieuwste nano infraroodtechnologie, die uw ruimtes een gevoel van aangename warmte en ontspanning bezorgt.

Het systeem levert de gebruiker dankzij de gezondheidsvriendelijke warmte het hoogst mogelijke verwarmingscomfort, met een snelle ontwikkeling en slimme regulering van de warmte, lage gebruikskosten en een reële levensduur van tot wel 80 jaar.

Uniek Weefsel

Een uniek nano-weefsel voor verwarming, waarvan de samenstelling geheel anders is dan bij andere infraroodverwarmingsfolies.

Een speciaal weefsel dat is geïmpregneerd met een uniek mengsel van grafeen en grafiet. Grote nadruk wordt gelegd op de voeding van het verwarmingssysteem, dat beveiligd is door middel van geweven speciale kabels, die een veel hogere levensduur hebben dan gangbare infraroodverwarmingsfolies.

Gezond Verwarmen

Langegolfstraling biedt veel van de gezondheidseffecten van natuurlijk zonlicht.

Deze straling is volkomen onschadelijk en gunstig voor alles wat leeft. Dat blijkt wel uit het feit dat infrarode straling wordt gebruikt op afdelingen neonatalogie om de lichaamstemperatuur van pasgeborenen op peil te houden.

Levensduur van NanoCloth

Een revolutionair systeem met nano-weefsel met een reële levensduur van tot wel 80 jaar.

  • De weefselstructuur is ingebed met een uniek mengsel van grafiet en grafeen
  • De voedingskabels van het verwarmingssysteem zijn door de weefselstructuur heen geweven
  • Kabels vormen de beste verbinding voor een maximale levensduur, en leveren een duurzamere elektrische verbinding dan de concurrerende koperstrips
  • Het hele systeem is voorzien van een dubbele laag isolatie
  • 30 jaar garantie op de levensduur van NanoCloth

Gebruikskosten

Kostenvergelijking t.o.v. andere gangbare verwarmingssystemen

Scroll to Top